This is the forum archive of Homey. For more information about Homey, visit the Official Homey website.

The Homey Community has been moved to https://community.athom.com.

This forum is now read-only for archive purposes.

Gebruikersnaam 'false' en geofence gaat niet uit

Sinds korte tijd heb ik een Homey, en voordat ik deze goed en wel ingesteld had, moest deze worden omgeruild omdat ik een verkeerde chip in mijn homey zou hebben.

Nu heb ik, net als andere mensen lijkt het, een probleem met de geofence functies. De telefoon van mijn vriendin lijkt totaal niet te werken met geofence, hiervoor gebruikten we Homewizard en daar werkte haar telefoon ook al niet. Omdat het sinds kort met mijn telefoon ook niet consequent meer werkt, heb ik besloten de hele geofence niet meer te gebruiken, en voorlopig handmatig van status te veranderen via virtual devices.

Dat werkt. Alleen gaat geofence niet uit. Zowel ik als mijn vriendin hebben het uitgezet in de homey app, maar we krijgen nog steeds geofence gerelateerde meldingen. Ik krijg bijvoorbeeld nog steeds meldingen dat ik de homey are verlaat of binnenkom, en mijn status word dan veranderd. Bij haar idemdito. Waarom gebeurd dat, als we dat uit hebben staan in de app?

Daarnaast staat haar naam als 'false' in de flowcards, terwijl ze verder overal bij haar naam genoemd word. Hoe krijg ik dit kloppend?

Comments

  • mbt de naam,

    Als je vriendin naar https://my.athom.com/#/ gaat en daar onder het menu My Account kijkt,
    staat haar naam daar goed? 
    Wellicht even haar verwijderen van je Homey en dan opnieuw uitnodigen?
Sign In or Register to comment.