This is the forum archive of Homey. For more information about Homey, visit the Official Homey website.

The Homey Community has been moved to https://community.athom.com.

This forum is now read-only for archive purposes.

Voice opdrachten

Sinds gisteren Homey in bezit. TV kan ik aansturen en HorizonBox van Ziggo kan ik aansturen, getest in een flow, maar hoe stuur ik dit nu aan via stem/voice opdrachten? Dien ik dit ook door flows te doen? Ik zie wel iets van spraak staan in bij flows, maar dat is toch meer om Homey te laten spreken? Ik zou iets eigenlijk dat je de opdracht volgende zender kan geven, of een zender kan noemen, via voice opdrachten. Dan zou je zelf iets van voice/stem opdrachten moeten kunnen aanmaken? Of werkt dit anders?

Comments

 • Je kan zelf flows maken met acties er aan.

 • Om te testen of Homey je goed hoorde kan je chrome-browser gebruiken en dan inloggen op my.athom.com. Dan wordt je doorverwezen naar https://<lokaal ipadres>/manager/setup ofzo. Als je deze url dan aanpast naar https://<lokaal ipadres>/manager/speech-input dan kan je zien wat Homey verstond. Je kan dan ook spraak-commando's intypen..
 • Ok, top!, dat is voor morgen! Dank voor de snelle reacties beiden!
 • bvdbos said:
  Om te testen of Homey je goed hoorde kan je chrome-browser gebruiken en dan inloggen op my.athom.com. Dan wordt je doorverwezen naar https://<lokaal ipadres>/manager/setup ofzo. Als je deze url dan aanpast naar https://<lokaal ipadres>/manager/speech-input dan kan je zien wat Homey verstond. Je kan dan ook spraak-commando's intypen..
  met een ip adres 192.170.168.12 wordt het dan?: https://192.170.168.12/manager/speech-input
 • ben er al , wat voor mij werkt is http://192.170.168.12/manager/speech-input/  (zonder s achter http) dan zie ik de opdrachten die ik heb gegeven en kan nieuwe intikken
 • yep, zonder het vraagteken natuurlijk. https://192.170.168.12/manager/speech-output kan ook trouwens om te kijken wat Homey zei.
 • bvdbos said:
  yep, zonder het vraagteken natuurlijk. https://192.170.168.12/manager/speech-output kan ook trouwens om te kijken wat Homey zei.
  met die s achter http werkt het bij mij niet, wel zonder s.  Met s is veiliger geloof ik, maar dan werkt het niet(bij mij). 
 • Je kan zelf flows maken met acties er aan.

  Ok, Kreeg het eerst niet aan de praat, maar nu wel. Mooi! Weer een stapje verder.

 • Heb al het een en ander geprobeerd, maak ik een flow met een nieuwe spraakopdracht, bijvoorbeeld om een Sonos apparaat uit te zetten, dan reageert homey daar niet op. Of begrijpt het niet. Vervolgens ga ik naar de input-speech pagina en zie ik dat Homey de opdracht wel goed heeft verstaan, en toch gebeurd er niets..tik ik vervolgens dezelfde opdracht weer in, op de input-speech pagina, dan wordt de opdracht gelijk uitgevoerd...hoe komt dit? Uiteraard kan ik de opdrachten. intikken maar het zou ook wel aardig zijn als de opdracht met voice commands worden uitgevoerd.

Sign In or Register to comment.